DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 projekt weblap sajtószoba
Projeltrészlet "Főtér". Animált gif kép.
Hercegszántó címere. Animált gif kép.

DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 projekt weblap sajtószoba oldala

 Kérjük, hogy kommunikációs eszközeinek használatával, korrekt tájékoztatással segítse elő helyi, kistérségi, térségi és országos szinten széles közönségnek bemutatni ezt, a számunkra fontos, és településünkhöz, lehetőségeinkhez mérten nagynak számító - uniós támogatásból, hazai és saját forrásból megvalósuló - beruházást, ezzel segítve a projekt sikerességét.

 A sajtószoba oldalon közzétételre kerülő anyagok (kiadványok, sajtóközlemények, hírek, cikkek) minden megkötés nélkül, szabadon letölthetők, átvehetők, másolhatók, közzétehetők, utánközölhetők.

» Projekt fontosabb adatai
» Projekt kiadványok
» Projektről kiadott sajtóközlemények

 Sajtószoba

  Projekt fontosabb adatai

 DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 azonosító számú - Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása - az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt.
 A beruházás ÁFA-val számított összköltsége 66 457 265 Ft, ebből saját forrás 6 645 727 Ft, a támogatás összege pedig 59 811 538 Ft. A beruházás tervezett kezdési időpontja 2008. év július hó 01 napja, megvalósításának határideje 2009. év június 30.
 A projekt rövid távú célja Hercegszántó község fenntartható közlekedési infrastruktúrájának kialakítása, távlati cél a mezőgazdasági, turisztikai potenciál növelése, a település térségen belüli versenyképességének javítása.

Kérjük, hogy a projekről készülő tudósításokhoz, lehetőleg, a következő logók valamelyikét sziveskedjenek társítani:

UMFT-EU logópár szlogennel.

UMFT-EU logópár szlogennel (ff).

  Projekt kiadványok

   Szórólap

Projekt szórólap. Kattintson a lenti szórólap előképre a teljes méretű szórólap kép megtekintéséhez, letöltéséhez. Letöltés: Egér jobb klilck >> kép mentése más néven (másként).
Projekt szórólap kép.

   Plakát 

Plakát a XV. falunapról és a projekt ünnepélyes átadásáról. Kattintson a lenti előképre a teljes méretű plakát megtekintéséhez, letöltéséhez. Letöltés: Egér jobb klilck >> kép mentése más néven (másként).
Plakát

   Naptár

Naptár (2010) a projek "Főtér" részletét és ünnepélyes átadását tartalmazó képekkel. Klickeljen a lenti előképre a teljes méretű naptár megtekintéséhez, letöltéséhez. Letöltés: Egér jobb klilck >> kép mentése más néven (másként).
Naptár

   Fotók

Válogatás - sajtó részére - az útfelújítás beruházásról készült fotók közül. Klickeljen az előképekre a teljes méretű fotók megtekintéséhez, letöltéséhez. Letöltés: Egér jobb klilck >> kép mentése más néven (másként).

Útépítés kép.Kép az útépítésről.Hercegszántó, "Főtér".Projekt átadás kép.Projekt átadás kép.
Kép a projekt átadásáról.Kép az átadásról.Fotó az ünnepélyes átadásról.Fotó az ünnepélyes átadásról.Fotó az ünnepélyes átadásról.

  Projektről kiadott sajtóközlemények

   Sajtóközlemény a projekt elfogadásáról

A sajtó részére!

 Ezúton tájékoztatjuk a sajtó tisztelt képviselőit, hogy Hercegszántó Község Önkormányzata, a Nemzeti Fejlesztési Terv Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretén belül közzétett - Önkormányzati és állami tulajdonú belterületi valamint önkormányzati külterületi közutak fejlesztése tárgyú - DAOP-2007-3.1.1/B számú pályázati felhívásra regisztrált, befogadott, DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 azonosító számú, Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása megnevezésű  projekt javaslatát, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1133 Budapest, Pozsonyi út 56.) képviseletében eljáró DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Társaság (6726 Szeged, Közép fasor 1-3.), a 2008 április 28-án kelt támogató levél szerint támogatásban részesítette.

 A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) társfinanszírozásával valósul meg, az ERFA és a hazai központi költségvetési előirányzat vissza nem térítendő támogatásában részesül. A projekt ÁFA-val számított összköltsége 66 457 265 Ft, ebből saját forrás 6 645 727 Ft, a támogatás összege pedig 59 811 538 Ft. A beruházás tervezett kezdési időpontja 2008. év július hó 01 napja, megvalósításának határideje 2009. év június 30.

UMFT-EU logópár szlogennel (ff).

 Bővebb információ kérhető:

Név/cím: Feigl József polgármester (Polgármesteri Hivatal, 6525 Hercegszántó, Dózsa Gy. u. 8.)
Telefon/fax: 06 79 554 060
Email: polgarmester(kukac)hercegszantó(pont)hu

A sajtóközlemény letölthető PDF és Word formátumokban: PDFWord dokumentum

    Sajtóközlemény a projekt indításáról

Sajtóközlemény: azonnali felhasználásra!

DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 útfelújítási projekt indulása Hercegszántón.

Projekttábla kép.  A munkaterület átadásával, a projekttábla felállításával megkezdődött Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása projekt kivitelezése. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA)  valamint a hazai központi költségvetési előirányzat támogatásával valósul meg.
 A projekt kivitelezésére a Soltút Útépítő Fenntartó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 6320 Solt, Kecskeméti út 34., cégjegyzékszám: 03-09-100966, felelős képviselője: Rencsár Kálmán ügyvezető) nyert megbízást.
 A meglévő útpálya változó keresztmetszeti szélességű (3,4 - 4,0 m), amely a felújítás során teljes hosszban 5,00 m szélességben kerül kialakításra.
 A makadám és aszfalt pályaszerkezet elhasználódott, a pályafelületet fel kell marni, és a kiegyenlített pályaszintre - adalékanyag hozzáadásával - be kell dolgozni. 
 A szélesítés ágyazati rétege 10 cm vastag homokos kavics, melyre 25 cm vastag zúzottkő alapréteg kerül. Ezt követően az útburkolat teljes szélességében, 8 cm vastag JU-16 aszfaltburkolat készül.

Vállalkozási szerződés szerinti határidők:

Munkaterület átadás-átvétel időpontja: 2008. október 20.,
Munkakezdés időpontja: 2008. november 12.
Befejezési határidő: 2009. március 30.

 A beruházás rövid távú célja a település fenntartható közlekedési infrastruktúrájának kialakítása, távlati cél a mezőgazdasági, turisztikai potenciál növelése, Hercegszántó térségen belüli versenyképességének javítása.

Bővebb információ kérhető:

Név/cím: Feigl József polgármester (Polgármesteri Hivatal, 6525 Hercegszántó, Dózsa Gy. u. 8.)
Telefon/fax: 06 79 554 060
Email: polgarmester(kukac)hercegszantó(pont)hu
A sajtóközlemény letölthető PDF és Word formátumokban: PDFWord dokumentum

    Sajtóközlemény a projekt átadásáról

Sajtóközlemény: Útfelújítási projekt átadásáról

 Befejeződött az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósult útfelújítási beruházás (Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása) a településen.

 A projekt műszaki átadás-átvételére 2009. 06. 30. napján került sor. A vállalkozási szerződés szerinti munkát a megrendelő Hercegszántó Község Önkormányzata átvette a kivitelezőtől és igazolta a szerződés szerinti teljesítést.

 Az útfelújítás projekt, az elkészült beruházás ünnepélyes átadására és felszentelésére a XV. Falunap rendezvényei keretében - jelentőségének megfelelően - kiemelt programként, 2009. év július hó 25. napján (14³°) a "Főtéren" kerül sor, meghívott vendégek (Bányai Gábor a megyei közgyűlés elnöke, Dr. Balogh László a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács volt elnöke), a projektben résztvevők és a beruházással érintett lakosság részvételével, amelyre minden érdeklődőt tisztelettel várunk.

 Hiszünk abban, hogy a most ünnepélyesen átadásra kerülő beruházás, települési szinten, kezdeti lépése lehet egy olyan befektetésnek, amelynek révén gyermekeink élhetőbb, jobb, korszerűbb, biztonságosabb környezetben élhetnek.

UMFT-EU logópár szlogennel (ff).

Bővebb információ kérhető:

Név/cím: Feigl József polgármester (Polgármesteri Hivatal, 6525 Hercegszántó, Dózsa Gy. u. 8.)
Telefon/fax: 06 79 554 060
Email: polgarmester(kukac)hercegszantó(pont)hu
A sajtóközlemény letölthető PDF és Word formátumokban: PDFWord dokumentum

  Projektről írták

Petőfi Népe

A Duna-Tisza Köze Napilapja  JPGJPG

Szántói Hírmondó

Hercegszántó Község Önkormányzatának Lapja
(2007. december)                PDF
(2008. július)                      PDF
(2008. december)                PDF
(2009. április)                     PDFPDFPDF
(2009. július)                      JPG
(2009. december)                PDFPDFPDFJPG
 
 
Tartalomjegyzék:

Hercegszanto.hu

A hercegszanto.hu portálon megjelent hírek, cikkek, fotók tekinthetők meg a következő linkeken.

Tervszerüen folytatódik az útépítés (2008. november 21.)

Folytatódik a Petőfi utca útépítése (2009. április 21.)

Projekt ünnepélyes átadásáról készült képek a hercegszanto.hu képgalériájában

« Linkek
Letöltések »
Projekt logó (kép). Projekt szórólap (kép).Projekttábla (kép).

Impresszum  Copyright  Adatvédelem  Jogi nyilatkozat
Webmester
Copyright © 2007  Hercegszántó Község Önkormányzata   Webdesign   Minden jog fenntartva!