DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 azonosító számú projekt weblap jogi nyilatkozat
Projeltrészlet "Főtér". Animált gif kép.
Hercegszántó címere. Animált gif kép.

DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 projekt weblap jogi nyilatkozat

 Jogi nyilatkozat

Minden felhasználó aki meglátogatja a weblapot és él a lap nyújtotta szolgáltatásokkal, lehetőségekkel, azzal tudomásul veszi, elismeri a DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 azonosító számú projekt weblap szerzői jogi (Copyright) kitételeit és adatvédelmi (Adatvédelem) irányelveit, valamint jelen jogi nyilatkozatában foglaltakat.

A weblapon közzétett információk valódiságáért, megjelenő írások tartalmáért kizárólag azok szerzõi, a hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmaért kizárólag azok készítői, üzemeltetői felelősek. 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pontos, naprakész információt tegyünk közzé. Ennek ellenére előfordulhat, hogy azon akaratunktól függetlenül változtatás történik, ezért semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk a megjelenő információk, anyagok tartalma, pontossága tekintetében.

Fenntartjuk a jogot, hogy a weblapot bármikor módosítsuk, vagy megszüntessük, elérhetőségét korlátozzuk. A weblap, az ott elérhető információk, anyagok hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, félreértéséből eredő károkért, valamint harmadik fél jogának a felhasználó általi megsértéséért való felelősségünket kifejezetten kizárjuk.

« Adatvédelem
Projekt kezdőoldal »
Projekt logó (kép). Projekt szórólap (kép).Projekttábla (kép).

Impresszum  Copyright  Adatvédelem  Jogi nyilatkozat
Webmester
Copyright © 2007  Hercegszántó Község Önkormányzata   Webdesign   Minden jog fenntartva!