DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 azonosító számú projekt átadása
Projeltrészlet "Főtér". Animált gif kép.
Hercegszántó címere. Animált gif kép.

DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 projekt átadás

 Projekt műszaki átadás-átvétel

Projekt részlet. "Főtér" kép.A DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143 azonosító számú (Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása.), az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és a hazai központi költségvetési előirányzatból támogatott projektet az útfelújítási beruházás kivitelezője (Soltút Útépítő Fenntartó és Kereskedelmi Kft.) 2009. 06. 22.-én készre jelentette.
A projekt műszaki átadás-átvételére 2009. 06. 30. napján került sor. A vállalkozási szerződés szerinti munkát a megrendelő (Hercegszántó Község Önkormányzata) a kivitelezőtől átvette, a szerződés szerinti teljesítést igazolta.

 Projekt ünnepélyes átadása

Az útfelújítás projekt, az elkészült beruházás ünnepélyes átadására és felszentelésére a XV. Falunap rendezvényei keretében - jelentőségének megfelelően - kiemelt programként, 2009. év július hó 25. napján (14³°) a "Főtéren" került sor, meghívott vendégek (Bányai Gábor a megyei közgyűlés elnöke, Dr. Balogh László a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács volt elnöke), a projektben résztvevők, az érintett, érdeklődő, nagy számban megjelent lakosság részvételével.

  Néhány, az ünnepélyes átadásról készült fotó

Projekt ünnepélyes átadásán készült kép.
Projekt ünnepélyes átadásán készült kép.
Projekt ünnepélyes átadásán készült kép.
Projekt ünnepélyes átadásán készült kép.
Tartalomjegyzék:
« Projekt kivitelezés
Kapcsolat »
Projekt logó (kép). Projekt szórólap (kép).Projekttábla (kép).

Impresszum  Copyright  Adatvédelem  Jogi nyilatkozat
Webmester
Copyright © 2007  Hercegszántó Község Önkormányzata   Webdesign   Minden jog fenntartva!