Hercegszántó Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása
Projeltrészlet "Főtér". Animált gif kép.
Hercegszántó község címere. Animált gif kép.

Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása projekt

 Bevezető

  Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyarország soha nem látott lehetőségek előtt áll a fejlesztések terén. És most csak rajtunk múlik, hogy ez az új kezdet mennyire lesz sikeres. Fontos, hogy mindenki – választó és politikus, vállalkozó, civil és önkormányzati tisztviselő – felelősséggel átérezze a helyzet jelentőségét! Meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy hazánk sikeres legyen, és eredményeivel példát mutathasson a környező országoknak.

Új Magyarország Fejlesztési Tervet szimbolizáló fotó.Az Új Magyarország Fejlesztési Terv európai uniós és hazai forrásokból 8 ezer milliárd forint támogatást tesz elérhetővé a magyar vállalkozások, önkormányzatok és civil szervezetek számára ennek a világnak a felépítésére az elkövetkezendő 7 évben. Közös felelősségünk, hogy ezeket a forrásokat jól fektessük be, így mindenki megtalálhatja a feladatát ebben az építkezésben. Egy igazságos, korszerű, jól működő és modern társadalmat építhetünk fel a 21. századi Európában. Olyan társadalmat, amely példaként szolgál másoknak. Olyan országot építhetünk, ahol büszkék lehetünk a közös teljesítményünkre.

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv minden idők legnagyobb befektetése egy olyan jövőbe, amelyben gyermekeink egy élhetőbb, jobb, korszerűbb, biztonságosabb és igazságosabb országban élhetnek. (Forrás: Új Magyarország Fejlesztési Terv Arculati Kézikönyv ÚMFT (2007-2013) kedvezményezettek számára (elérhető, letölthető a www.nfu.hu weboldalon).)

 Projekt bemutatás

  Projekt megnevezése

Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása. (DAOP-2007-3.1.1/B-2007-0143)

  Projekt leírás

Új Magyarország Fejlesztési tervet szimbolizáló fotó.Hercegszántó Község Önkormányzata 2008-2009 években 4 önkormányzati tulajdonú utcáját (Dózsa György utcai főtér, a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák) újítja fel. A belterületi utcák burkolatának felújítása Hercegszántó község település rendezési tervében foglaltaknak megfelelően, az előzetes állapot felvételek, forgalmi vizsgálatok alapján történik, 10 éves tervezési élettartamra. A fejlesztés eredményeként 1175 m, 7376 m² útfelújítás révén (tervezett pályatest szélesség: 5 m) biztonságosabbá, gyorsabbá és kényelmesebbé válhat a közlekedés, a környezet por- és zajterhelése csökken, ezáltal fokozódik a környező lakosság komfortérzete.

A beruházás a Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretén belül Önkormányzati és állami tulajdonú belterületi valamint önkormányzati külterületi közutak fejlesztése tárgyú pályázaton (DAOP-2007-3.1.1/B) elfogadott, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által támogatott projekt keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt (Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása.) ÁFA-val számított összköltsége 66 457 265 Ft, azaz Hatvanhatmillió-négyszázötvenhétezer-kettőszázhatvanöt forint.

 Kedvezményezett neve, elérhetősége

Hercegszántó Község Önkormányzata

Székhely: 6525 Hercegszántó, Dózsa György utca 8.
Postacím: 6525 Hercegszántó, Dózsa György utca 8.
Telefon és fax: 06 79 554 060
E-mail: polgarmester(kukac)hercegszanto(pont)hu
Projekt logó.

Hiperhivatkozások:

Hercegszántó Község Honlapja

Hercegszántó község információszabadság oldalai

DAOP útfelújítás 2007 projekt. Hercegszántó területén a Dózsa György tér és a Petőfi, Gábor Áron, Vöröshadsereg utcák felújítása.

 Közreműködő szervezet neve, elérhetősége

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1133 Budapest, Pozsonyi út 56.) támogató képviseletében DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Társaság

Székhely: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
Postacím: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
ÚMFT infovonal: 06 40 638 638
E-mail: nfu(kukac)nfu(pont)gov(pont)hu
NFÜ info logó.
Hiperhivatkozások:

NFÜ Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség

« Előző oldal
Útfelújítás projekt előkészítése »
Projekt logó (kép). Projekt szórólap (kép).Projekttábla (kép).

Impresszum  Copyright  Adatvédelem  Jogi nyilatkozat
Webmester: laszlo(pont)sindler(kukac)hercegszanto(pont)hu
Copyright © 2007  Hercegszántó Község Önkormányzata   Webdesign Tóth Ferenc   Minden jog fenntartva!
Szponzorált link: Tárhely Önnek és weblapjának. Megbízható, minden igényt kielégítő tárhely szolgáltatás világszínvonalon.

Érvényes CSS!